YRITYS

Kohti muutosjohtamista

YHTIÖN TULEVAISUUS

Taantumat vaikeuttavat monen yrityksen toimintaa. Yhtiömme ottikin vuonna 2012 käyttöön muutosjohtamisen - periaatteen, jolloin suuriin ja vaikeisiin haasteisiin sopeudutaan nopeasti, joka organisaation tasolla.

Yhtiömme johtavana arvona on toimittaa asiakkaillemme lupaustemme mukaiset tuotteet sovittuna ajankohtana siten, että laatuvaatimukset täyttävät kansainvälisenkin tilaajan kriteerit. Koko olemassaolomme perustuukin toimitusvarmuuteen. Tavoitteemme on toimittaa hyvin suunniteltuja tuotteita siten, että ne jäävät asiakkaittemme mieleen. Asiakaslähtöisyys on siis toimintamme johtava periaate.

Visionamme on kasvaa yrityksenä yhdeksi Suomen suurimmaksi teräsrakenteiden valmistajaksi. Olemme saavuttaneet merkittävän jalansijan kyseisillä tuotevalikoimalla asiakassegmentissä. Tavoitteemme on luoda pitkiä asiakassuhteita, jotta voimme palvella asiakastamme juuri hänen parhaakseen.

Samalla haluamme kehittää toimintaamme, jossa asiakaskuntamme palautteella on huomattava merkitys.

Visiomme saavuttamiseen tarvitsemme konkreettisen strategian. Osaava ja motivoitunut, asiakassuuntautunut henkilökunta on toimintamme kulmakivi. Konsepti, ”me teemme sen, mistä muut haaveksivat”, sekä monipuolinen tuotevalikoima teknisine vaatimuksineen, onnistuu ainoastaan osaavalla henkilökunnalla.

Osaava ja monitaitoinen henkilökunta kaikilla organisaatiomme tasoilla on tae pitkäaikaisiin, tyytyväisiin asiakassuhteisiin. Annamme jokaisesta valmistamastamme tuotteesta pitkäaikasen takuun.